Het Ego-Integratie Ritueel

Het Ego-Integratie Ritueel

31 augustus en 1 september 2024

Live in het Maaspoort Theater in Venlo of Live Online
Plus een speciale online voorbereidingstraining

Transformeer je grootste obstakel voor persoonlijke en spirituele groei in je grootste bondgenoot

Lees: Het Ego: Vijand of Bondgenoot?
Bestel Je Ticket LIVE
Bestel Je Ticket ONLINE

Beste Lezer,

 

Er is een enorm misverstand over waarom je steeds vast blijft zitten in dezelfde patronen, problemen en uitdagingen.

Sommigen zeggen dat het komt door traumatische ervaringen uit het verleden.

Anderen zeggen dat het komt door gedragspatronen die diep in ons onderbewustzijn begraven liggen en die gevormd zijn tijdens onze kindertijd.

Weer anderen geloven dat onze pijn, ons lijden en onze uitdagingen van nog verder terug komen, van vorige levens of genetische herinneringen die we van onze voorouders hebben geërfd…

De echte waarheid is dat, hoewel elk van deze factoren een rol speelt in hoe we de ups en downs van het leven navigeren…

Geen van deze factoren er toe zou doen zonder het Ego.

Hieronder wordt uitgelegd waarom dit zo is en hoe het verenigen van je Ego met je zielsplan de sleutel is tot een gelukkig en vervullend leven, ongeacht wat het leven voor je in petto heeft.

Het Ego: 

Vijand of Bondgenoot?

Volgens deze interpretatie vertegenwoordigt het Ego onze basisinstincten die verbonden zijn met overleven. 

Het is het koppige 'menselijke' deel van ons dat minder geeft om 'goed' zijn en meer om het bevredigen van zijn behoeften.

Wanneer we trauma's ervaren, is het onze Ego dat uit zijn dak gaat en manieren bedenkt om pijn en lijden te vermijden. Het geeft niets om de lessen van het leven of het doorbreken van karmische cycli.

Wanneer het ego de controle overneemt, zit je gevangen in een voortdurend conflict. 

Je waarheid uiten wordt een uitdaging, overschaduwd door intimidatie of angst voor afwijzing. 

De liefde en vreugde die je verdient blijven buiten bereik en de mogelijkheid van een ander leven lijkt onvoorstelbaar. 

Populaire denkrichtingen willen je doen geloven dat het ego de auto bestuurt en dat we er de controle over moeten ontworstelen om de richting op te gaan die we op willen.

We moeten het tot onderwerping slaan of het volledig negeren door het uit de auto te gooien.

Want als de ziel, ons hoger bewustzijn, de touwtjes volledig in handen had, dan zou het gemakkelijk zijn om om te gaan met karma uit het verleden, trauma's en het onderbewustzijn...

Het leven zou gevuld zijn met harmonie, een doel en het zou moeiteloos stromen in de richting van spirituele groei.

Maar wat als wij je vertellen dat dit slechts een deel van de waarheid is?

De echte waarheid is aan ons geopenbaard door de hogere dimensionale entiteiten die de geboorte van The Sparkle of Life hebben georkestreerd.

Wat is hun boodschap?

  • Je Ego is niet de vijand.
  • Het is geen menselijk dier dat gedomineerd of genegeerd moet worden…
  • De echte waarheid is het tegenovergestelde.

Jouw Ego is de Sleutel tot jouw Transformatie. 

En op 31 augustus en 1 september 2024, in het Maaspoort Theater in Venlo Live of Live Online, zullen deelnemers aan het Sparkle of Life Ego-Integratie Ritueel die transformatie in realtime ervaren.

Eenmaal daar, zul je…

  • Antwoorden vinden op de stille vragen van je ziel, een antwoord op het verlangen naar een leven dat resoneert met liefde, betekenis, groei, zekerheid, variatie en bijdrage.

  • Het verleden en heden helen door een diepe blijvende vrede te sluiten met je ego door middel van unieke en nieuw gechannelde rituelen die door de 7e dimensie zijn geopenbaard.

  • Leren hoe je de 3 'donkere chakra's' kunt verlichten die je verhinderen om zielslessen volledig te integreren.

  • Begrijpen waarom je vaak vast blijft zitten en steeds weer voor dezelfde uitdagingen komt te staan, zelfs als je mentaal de les begrijpt die je ziel je probeert te leren.

  • De Sparkle of Life Initiatie en het Ego-Integratie Ritueel ervaren, waarbij je je trillingsfrequentie opwaardeert en een harmonieuze eenwording met je Ego creëert.

What's Included In The Bootcamp...

“De Quantum Shaman”

Dr. Roy Martina

 

Roy brengt zijn decennialange ervaring als holistisch arts en Quantum Pionier in om praktische ceremonies te faciliteren, waarbij hij de geest van zijn studenten zegent en verruimt tot onbeperkte vrijheid.

“De Quantum Jumper”

Milan Somers

 

Na een carrière in NLP en Hypnose ontdekte Milan zijn ware roeping in de praktische toepassing van Quantum Wetenschap. Nu, als één van de belangrijkste experts op het gebied van Quantum Jumps en hypnose, begeleidt hij toppresteerders naar hun verborgen potentieel.

“De Artiest die de Leraar werd”

Stacey Seedorf

 

Stacey heeft zichzelf eerst gevestigd als een wereldberoemde artiest voordat hij een pad van zelfontdekking insloeg en Trainer-Coach werd om duizenden mensen wereldwijd te inspireren.

“De Regelaar”

José van der Most

José werkt al eeuwen samen met Roy en is het organisatorische brein achter de schermen. Met de hulp van de QuantumDrops ontdekte ze haar vermogen om een channeler te zijn van lichtwezens die de wereld willen inspireren.

“De Alchemist op Gympen”

Janosh

Janosh staat bekend als de alchemist op gympen, is de ontwikkelaar van de Activaties en heeft het Sparkle of Life symbool tot leven gewekt. Tijdens zijn Activaties kom je razendsnel in een diepe meditatie waar hoofd en hart zich met elkaar verbinden.

"Een geweldig weekend! Wat een energie, kracht en innerlijke verandering!"

- Maud Overeem

"De seminars van Roy zijn zo geweldig en lanceren je echt als een raket richting je (onmogelijke) doelen!!!"

- Rasmus Crab

"Ik ben super gemotiveerd, geïnspireerd, en heb genoten van de sfeer van het hele evenement."

- Rebekka Demuynck

Ga met ons mee in het volgende hoofdstuk van de Sparkle of Life Saga, waarin we Ego en Ziel samenbrengen, verenigen en herdefiniëren wat het betekent om mens te zijn in deze moderne tijd.

Meld je Nu aan

Herontdek Innerlijke Vrijheid 

en Ontwaak je Innerlijke Kracht om te Manifesteren

Velen van ons hebben spirituele ervaringen, zoals het zien van visioenen tijdens meditatie, channeling, het ontvangen van boodschappen, astraal reizen en nog veel meer. 

Toch blijven we vastzitten. We helen niet. We voelen ons niet echt beter. 

We keren steeds weer terug naar meditatie op zoek naar vrede en troost, maar zijn niet in staat om de energie van de geest vast te houden. 

 

Waarom?

In het belang van je overleving heeft je Ego onbewust je hele systeem doordrongen, vooral de drie onderste chakra's, en ze gevangen gehouden. 

Zolang de geest beperkt is tot de bovenste chakra's, zul je je dromen in deze driedimensionale werkelijkheid nooit volledig realiseren. 

Je zou kunnen mediteren, visualiseren en Quantum springen, maar de resultaten blijven minimaal of niet bestaand.

De waarheid over incarnatie

 

Als de geest niet volledig kan integreren in de onderste drie chakra's, blijft het een halve incarnatie. 

 

Daardoor kan de geest zijn licht niet laten schijnen op de onderste drie chakra's, die onwetend in duisternis blijven.

Om al je chakra's werkelijk op één lijn te brengen en te verbinden, moeten je ziel en ego eendrachtig samenwerken.

Daarom zul je tijdens het Ego-Integratie Ritueel een verenigingsproces faciliteren dat je eerste 3 chakra's bevrijdt.

Chakra 1

Het 1e Chakra Bevrijden - De Basis van Kracht

Velen van ons voelen zich machteloos, gevangen in een cyclus van slachtofferschap, gelovend dat we onze omstandigheden of onszelf niet kunnen veranderen. 
 
Dit gevoel van machteloosheid komt voort uit een ontkoppeling met ons eerste chakra, de wortel van ons wezen, waar onze ware kracht verborgen ligt, versluierd door de schaduwen van het ego. 
 
Onze missie in deze transformerende workshop is om het 1e chakra te verlichten en te bevrijden, zodat je je diepste dromen kunt manifesteren. 
 
Deze reis begint met het confronteren van de erfenis van machteloosheid die generaties lang is doorgegeven, een cyclus waarin duisternis de duisternis voortbrengt en machteloze ouders onbewust machteloze kinderen voeden.
 
Dit is het karma van de mensheid die gevangen blijft in de donkere onderwereld van het ego. 
 
En zoals een verzorgende ouder zijn kind liefdevol begeleidt om compassie te leren, zul jij je ego begeleiden om karma te omarmen, te helen en te transformeren in dharma, je doel in het leven.
Het tweede chakra daagt ons uit om het licht in onszelf te herkennen en te omarmen, een licht dat velen van ons vergeten zijn. 
 
Belast door schuldgevoelens en een gevoel van onwaardigheid ontzeggen we onszelf het volle genot van de geneugten van het leven en leven we in een staat van 'bevriezing van genot'. 
 
Je ego is geconditioneerd geraakt om te geloven dat het leven moet worden verdiend door hard te werken en opofferingen te brengen, waardoor we de inherente vreugde en overvloed die ons geboorterecht is uit het oog verliezen. 
 
Het eenwordingsproces zal je ego in staat stellen om de lagen van twijfel en angst af te werpen, intimiteit en kwetsbaarheid te verkennen en de vreugde van het leven te her-ontdekken. 
 
Door plezier te omarmen, ontgrendel je de deur naar onze grootste dromen: een leven vol vreugde.

Chakra 2

Het 2e Chakra Verlichten - Genot en Overvloed Omarmen

Het tweede chakra daagt ons uit om het licht in onszelf te herkennen en te omarmen, een licht dat velen van ons vergeten zijn. 
 
Belast door schuldgevoelens en een gevoel van onwaardigheid ontzeggen we onszelf het volle genot van de geneugten van het leven en leven we in een staat van 'bevriezing van genot'. 
 
Je ego is geconditioneerd geraakt om te geloven dat het leven moet worden verdiend door hard te werken en opofferingen te brengen, waardoor we de inherente vreugde en overvloed die ons geboorterecht is uit het oog verliezen. 
 
Het eenwordingsproces zal je ego in staat stellen om de lagen van twijfel en angst af te werpen, intimiteit en kwetsbaarheid te verkennen en de vreugde van het leven te her-ontdekken. 
 
Door plezier te omarmen, ontgrendel je de deur naar onze grootste dromen: een leven vol vreugde.

Chakra 3

Het 3e Chakra Transformeren - Liefde en Moed Cultiveren

Het derde chakra is waar het ego zijn grootste invloed uitoefent en barrières opwerpt rond ons hart met angsten voor afwijzing en persoonlijke ontoereikendheid. 
 
Alleen als we leren dat niets echt persoonlijk is, kunnen we loskomen van de valse overtuigingen van het ego.
 
De essentie van spiritualiteit is geworteld in vriendelijkheid en liefde. Maar om deze deugden te belichamen, moeten we eerst toegang krijgen tot ons hart, voorbij de 'veiligheidszone' van angst en twijfel van het ego gaan en het 3e chakra bevrijden. 
 
De weerstand van het ego leidt tot een leven van onvervulde verlangens en ongerealiseerd potentieel, waardoor we onze dromen moeten opgeven.
 
Maar onthoud dat je hart onbreekbaar is; het is de poort naar je spirit. 
 
Alleen door het 3e chakra te openen kunnen we het licht van de geest ons laten leiden, je ego bevrijden van zijn illusionaire overtuigingen, samen je kracht claimen en het verleden achterlaten waar het thuishoort.

Een Oproep tot Spirituele Bevrijding

 

Onze reis gaat niet alleen over persoonlijke groei; het is een oproep tot spirituele bevrijding. Het ego heeft spiritualiteit lang gedefinieerd als een pad van leren door pijn, waardoor de mensheid gevangen zit in een cyclus van geleidelijke groei. 

 

Maar de geest kent geen grenzen; hij roept ons op om voorbij de comfortzones te springen die we voor veiligheid hebben aangezien. 

 

Door geest en ego samen te brengen, kunnen we de angst overstijgen en de volledige kracht van onze geest toestaan om de lagere chakra's te verlichten. 


Dit is de essentie van de Sparkle of Life Initiatie: een éénwording met het ego, een bevrijding van de duisternis die ons gevangen heeft gehouden.

"Ja ja ja! Quantum hypnose! Ik ben nu al verliefd op deze opleiding."

- Simone Bold

"De seminars van Roy zijn in één woord: magisch. Ze kunnen mensen echt in minuten tot de kern brengen door hun visualisaties gecombineerd met fysieke acties op je eigen lichaam. Ze werken echt vanuit hun hart."

- Kristel van Lieshout

"Eén ding is zeker: wat hier gebeurt is levensveranderend."

- Marleen

Reis met ons mee in dit volgende hoofdstuk van de Sparkle of Life Saga, waar we Ego en Ziel samenbrengen, verenigen en herdefiniëren wat het betekent om mens te zijn in deze moderne tijd

Ticketprijs:

Live in het Maaspoort Theater in Venlo:

Op veler verzoek houden we de prijs voor Live in de Zaal tot 1 juli 2024 op € 299,00 

Daarna gaat de prijs omhoog naar €325,00 en vervolgens naar €349,00.

(Alle Prijzen zijn exclusief btw)

Wees er snel bij: we hebben voor Live deelname slechts 300 zitplaatsen beschikbaar!

Bestel Je Ticket LIVE

Live Online:

€149,00 tot 1 juli 2024.
Daarna gaat de prijs omhoog naar €175,00 en vervolgens naar €199,00

(Alle Prijzen zijn exclusief btw)

Bestel Je Ticket Online

Unieke ervaringen alleen beschikbaar bij het Ego-Integratie Ritueel:

De Ego-Illusie Doorbreken:

Transformeer je relatie met de illusionaire beperkingen van het ego en ontgrendel een nieuw niveau van vrijheid en zelfrealisatie.

Live Transformaties op het Podium:

Wees getuige van diepgaande persoonlijke transformaties die zich voor je ogen ontvouwen op het podium, een werkelijk levensveranderende ervaring.

Goddelijke Vonk Activatie:

Ontsteek je innerlijke Goddelijke Vonk, krijg toegang tot een hogere staat van bewustzijn en omarm je ware potentieel in zijn volle glorie.

QuantumDrops Frequentie:

Ontdek de kracht van QuantumDrops, CBD-oliën op basis van frequenties die ontworpen zijn om je frequentie te verhogen, zodat je beter afgestemd bent op de resonantie van je geest.

Pijnappelklier Activatie:

Leer de verkalking van je pijnappelklier tegen te gaan, een veel voorkomend gevolg van moderne geneeskunde en milieu-toxines, en je 'derde oog' vrij te maken om opnieuw contact te maken met het spirituele rijk.

Quantum Reizen:

Reis en maak verbinding met alternatieve tijdlijnen, ontgrendel de geheimen van het veranderen van je levenspad en verken de oneindige mogelijkheden.

Karma loslaten van Trauma en Manipulatie:

Vrij worden van diepgewortelde karmische banden en maatschappelijke manipulaties, de weg vrijmaken voor een bevrijd en authentiek bestaan.

Live Channeling met Hoger Dimensionale Gidsen:

Alles wordt geleid door wezens van hogere dimensies, wat zorgt voor een ervaring die vrij is van ego en traditionele onderwijsmethoden.

Energy Healing:

Onderga transformerende energiehelingsessies die je spirituele, emotionele en fysieke welzijn verjongen en op één lijn brengen.

Wat je Kunt Verwachten van

Het Ego-Integratie Ritueel

 

Je zult je innerlijke 'Sparkle' ontdekken, een stralende essentie die in je huist.

 

✨ Niet alleen zul je deze Schittering herkennen, maar je zult ook leren hoe je deze in jezelf kunt activeren en met anderen kunt delen.

 

Een gevoel van wedergeboorte zal je overweldigen en je zult je spirituele verbinding met Moeder Aarde her-nieuwen als een diepgaande hereniging.

 

✨Een community van gelijkgestemde individuen zal je omringen en samen zullen jullie de nieuwe aarde ondersteunen en vormgeven.

 

Je zult niet alleen bestaan, je zult gedijen en ten volle leven.

 

✨ Je zult een diepere verbinding ervaren met je authentieke zelf, anderen, de nieuwe aarde en zelfs lichtwezens uit andere dimensies.

Je hart zal wijd open staan en rechtstreeks communiceren met het Quantum Veld, waardoor nieuwe dimensies van begrip en liefde worden ontsloten.

 

✨ Je manifestatiekracht zal exponentieel toenemen, waardoor je licht en liefde op een hoger niveau kunt manifesteren.

 

Je zult een energie van dienstbaarheid uitstralen en actief bijdragen aan de opkomst van de nieuwe aarde.

 

✨ Je creatieve krachten zullen ontwaken en je zult moeiteloos en overvloedig creëren.

 

Je trillingsniveau en resonantievermogen zullen stijgen, waardoor je in grotere harmonie met het universum komt.

 

✨ Je zult je verbonden voelen met een collectief bewustzijn en beseffen dat je meer bent dan een mens; je bent een lichtwezen omringd door licht en liefde.

Word Deel van de Beweging Om de overgang van de Aarde naar een Hogere Dimensie te ondersteunen

Ticketprijs:

Live in het Maaspoort Theater in Venlo:

Op veler verzoek houden we de prijs voor Live in de Zaal tot 1 juli 2024 op € 299,00 

Daarna gaat de prijs omhoog naar €325,00 en vervolgens naar €349,00.

(Alle Prijzen zijn exclusief btw)

Wees er snel bij: we hebben voor Live deelname slechts 300 zitplaatsen beschikbaar!

Bestel Je Ticket LIVE

Live Online:

€149,00 tot 1 juli 2024.
Daarna gaat de prijs omhoog naar €175,00 en vervolgens naar €199,00

(Alle Prijzen zijn exclusief btw)

Bestel Je Ticket Online

Waarom nu? 

Kies voor De Roep om Verandering 

In een wereld waarin je kunt voelen dat de dingen niet zijn zoals ze zouden moeten zijn - is de behoefte aan verandering nog nooit zo dringend geweest. 

 

Het alomtegenwoordige lijden, bedrog, manipulatie en afleiding hebben velen ertoe aangezet om de status quo in vraag te stellen en op zoek te gaan naar een ander pad. 

 

Dit collectieve verlangen naar authenticiteit en waarheid weerspiegelt een diep verlangen om de fundamentele menselijke behoeften aan liefde, groei, betekenis en meer te vervullen.

 

Onze maatschappij conditioneert ons vaak om beperking en afhankelijkheid te accepteren, en bombardeert ons met negatieve frequenties die ons ervan weerhouden ons ware potentieel te realiseren. 

 

We vervallen in oude patronen en vragen ons af waarom doorbraken ongrijpbaar lijken, omdat we ons losgekoppeld voelen van ons authentieke zelf. Maar de waarheid is dat je niet zwak of gebrekkig bent - je kracht en potentieel zijn slechts verduisterd.

 

Dit event biedt een kans om los te komen van deze patronen. Het gaat niet alleen om tijdelijke verlichting of vluchtige momenten van helderheid. Het gaat over het fundamenteel transformeren van hoe je je verbindt met jezelf en de wereld. 

 

Door je tijdens dit event onder te dompelen in positieve frequenties en energie, creëer je een duurzame verbinding met de Sparkle of Life. Deze verbinding houdt stand, beschermt je tegen het terugvallen in oude manieren en geeft je de kracht om te leven met een doel, balans en vervulling.

 

Nu is het tijd om je ware potentieel opnieuw te ontdekken en de kracht in jezelf te her-ontdekken. 


Ga met ons mee op deze transformerende reis waarbij je niet alleen positieve energie en kennis absorbeert, maar ook leert om deze in je dagelijks leven te behouden. Dit event is je toegangspoort tot een leven waarin je beschermd bent tegen duistere energieën en vrij bent om te gedijen in je ware essentie.

"Echt, het verandert het leven in positieve zin."

- Trudy

"Ik heb zoveel doorbraken en transformaties meegemaakt."

- Mirella Bakker

"Ik raad Quantum Hypnose zeker aan als uitstekende basis om nog beter te kanaliseren."

- Joan Tijoe

Veelgestelde Vragen en Antwoorden

Word Deel van de Beweging Om de overgang van de Aarde naar een Hogere Dimensie te ondersteunen

Doe niet alleen mee voor persoonlijke transformatie, maar ook om deel uit te maken van een collectieve impact die wereldwijd resoneert en een wereld creëert waar harten als één kloppen.

Aanmelden