Zet Jouw Sparkle Aan!

Een Hart-Transmutatie Sparkle of Life Retraite op Curaçao

Zet Jouw Sparkle Aan!

Een Hart-Transmutatie Sparkle of Life Retraite op Curaçao

Activeer en Open Je Hart voor Universele Liefde en Onbegrensde Creatie

 

We nodigen je uit voor een transmuterende ervaring te midden van het prachtige natuur op Curaçao, tijdens de Sparkle of Life Retraite.

José van der Most, Milan Somers & Dr Roy Martina
 

Curaçao: Het enige Karma Vrije eiland in de Cariben.

De naam Curaçao heeft 2 betekenissen: Cura voor Genezing/Heling en Coração, dat hart betekent (afkomstig uit het Portugees). Er is dan ook geen betere plek om ons hart te helen en te openen.

 

In December 2023 hebben de Mamo’s, spirituele sjamanen uit de Sierra Nevada in Colombia, Curaçao bezocht.

Curacao Beach

De Mamos zijn hoeders van oude wijsheid die Moeder Aarde zien als een levende entiteit met wie ze rechtstreeks communiceren.

 

Ze geloven in de heilige plicht om Haar te beschermen en te genezen, een geloof dat zich uitstrekt tot het genezen van haar bewoners. 

Het doel van hun bezoek aan Curaçao in December 2023 was om alle karmische banden met vroeger te verwijderen. Voornamelijk karmische banden die te maken hadden met de slavenhandel, misbruik en de invloed van de kerk.

Daardoor is Curaçao nu een karma-vrij eiland en ideaal om je hart te openen tijdens de Sparkle of Life Hart-Transmutatie Retraite. En uitermate geschikt om jouw hart vervolgens te activeren van de 3e en 4e Dimensie naar de 7e Dimensie om universele liefde te kunnen ontvangen. 

 

En wij hebben de eer om tijdens de Sparkle of Life Retraite een Mamo Sjamaan te mogen ontvangen. Onze Mamo Sjamaan zal ceremonies van Heling uitvoeren en Blessings geven, waarbij elke deelnemer op een unieke manier verbinding met de energie van Moeder Aarde krijgt.

Curaçao

2025

Transmutatie is een Quantum Sprong in Moleculaire Trilling

Oftewel de Alchemie van Creatie van een Hogere Trilling uit een Lagere Trilling.

Transformatie of Transmutatie?

Deze retraite is dus niet zomaar een uitje; het is een diepgaande reis naar het hart van je ware zelf. Hier leer je hoe je het ego kunt programmeren om de liefde te dienen en hoe je onvoorwaardelijke liefde kunt beoefenen, die essentieel is voor echte creatie en verbinding. 

 

Normaliter zou dit een Transformatie Proces kunnen zijn dat je bij veel workshops en retraites kunt ervaren. Echter, Transmutatie is een Quantum Sprong in moleculaire trilling, oftewel de alchemie van creatie van een hogere trilling uit een lagere trilling. En dat maakt deze Sparkle of Life Hart-Transmutatie Retraite op Curaçao uniek.

De reden dat dit een Transmutatie Retraite is en niet een Transformatie Retraite, heeft te maken met 3 zaken:

Je Spirituele DNA wordt geactiveerd

 Girl in a jacket

en daardoor ga je automatisch een proces in van activering van je Gouden Tijdlijn. De Gouden Tijdlijn is de tijdlijn van de nieuwe wereld die nu aan het ontstaan is en waar de zielen met de hoogste trillingen vanzelf deel van zijn.

Je Hart Chakra wordt bevrijd

 Girl in a jacket

van het juk van het ego, waardoor het zich kan verbinden met de hoogste Dimensies van de nieuwe aarde die in de 7e Dimensie haar blauwdruk heeft. Hoe meer je je hart opent, hoe meer je je kunt verbinden met de nieuwe aarde.

Je Hart Chakra wordt geactiveerd

 Girl in a jacket

om hart chakra's van anderen te inspireren en te openen. Wat jij ervaart kan jij vervolgens ook anderen laten ervaren. Wat ook nodig is om meer mensen te activeren voor de nieuwe wereld. En op deze manier wordt dat gefaciliteerd met gratie, genot en gemak.

Diepe Transmutatie door Liefde

Ontdek de kracht van liefde als de sleutel tot persoonlijke, planetaire en universele Transmutatie.

 

Begeleid door de Sparkle of Life Council, de bij deze retraite aanwezige Mamo en de Facilitators, ga je leren je hart volledig te openen en het Transmutatie Proces aan te gaan.

Dit proces omvat het “instant” bewust worden en doorbreken van de oude automatische neurale patronen, het helen van de onopgeloste trauma’s en emotionele wonden en het transformeren van beperkende overtuigingen die je afhouden van je potentieel.

Ervaar Unieke Ceremonies en Zegeningen door een Mamo Sjamaan

 

Zegeningen van de Aarde-Bewaarders: Begeleiding door één van de Mamo Sjamanen

Ervaar unieke ceremonies en zegeningen, deze worden geleid door een Mamo Sjamaan die aanwezig is bij de retraite. De ceremonies en zegeningen verbinden je met de diepe wijsheid van de aarde.

Deze sessies versterken je band met de natuur en openen je hart voor de subtiele energieën van het leven, waardoor je een diepere liefde voor de wereld en haar bewoners ontwikkelt.

Ja, ik wil mijn Hart Transmuteren

Programma:

Dag 1

Aankomst en Opening van het Hart - Avondprogramma

 

Jouw reis begint met een hart-openingsceremonie die je voorbereidt op de diepgaande ervaringen die gaan komen. Samen met Roy, Milan, José en de andere deelnemers stel je je in op een reis van Transmutatie.

Dag 2 – 6

Verdieping en Verbinding

Ontwaken van de Ziel

Je leert hoe je dieper kunt duiken in je ziel en je goddelijke essentie kunt aanboren door middel van geleide meditaties en energetische oefeningen.

Ontdekken van Hogere Wijsheid

Je wordt begeleid door spirituele gidsen, zoals Hamid en Eya en leert channelen om wijsheid uit hogere dimensies te kunnen ontvangen.

Doorbreken van Oude Patronen

Je gebruikt krachtige transformatieve technieken om jezelf te bevrijden van het verleden en ruimte te maken voor nieuwe groei.

Evolutie naar Lichtwezen

Je activeert je energetische hart en andere chakra’s om je bewustzijn te verhogen en je verbinding met het universum te verdiepen.

Verbinding tussen Aarde en Spirit

Je integreert je spirituele ervaringen met het welzijn van onze planeet en je leert hoe je jouw persoonlijke groei kunt verankeren in aardse realiteit.

Unieke ceremonies en zegeningen

Ervaar unieke ceremonies en zegeningen, geleid door een Mamo Sjamaan en door de Facilitators, die je verbinden met de diepe wijsheid van de aarde.

Je gaat ervaren wat het is om “aan” te staan en je Sparkle op 100% vol licht te zetten waardoor andere Sparkles vanzelf ook aangaan.

Dag 7 

Transmutatie Initiatie van het Hart - Ochtendprogramma

  • Je hebt alle voorbereidingen gedaan om het ultieme Transmutatie Proces aan te gaan waardoor jouw ego zijn macht verliest over het hart en je het verschil eindelijk volledig ervaart, wat het ego is en wat het hart is.
  • Jouw hart was tot nu toe afgesloten met een duistere pijnlijke laag gecreëerd door het ego om de illusie vast te houden dat liefde als pijn ervaren kan worden, waardoor we van nature bang zijn om gekwetst en afgewezen te worden.
  • Het ego vreest de dood en jouw werkelijke hart is verbonden met jou als eeuwig onsterfelijk wezen en wanneer je dat toelaat is de angst voor de dood getransmuteerd in de ”Sparkle” om te leven.
  • We sluiten de retraite af met een ceremonie die je helpt de ervaringen te integreren en je voorbereidt op je terugkeer naar huis, met nieuwe tools om je hart open te houden en te blijven stralen.
  • Hierdoor ga je ervaren wat het is om “aan” te staan en je Sparkle op 100% vol licht te zetten waardoor andere Sparkles vanzelf ook aangaan. Dit is het uiteindelijke doel van deze retraite.

Je gaat naar huis met nieuwe tools om je hart open te houden en te blijven stralen.

Ja, ik wil mijn Hart Transmuteren

"Deze ervaring was echt magisch. Ik heb me nog nooit zo verbonden en vredig gevoeld. Een heel speciaal moment in mijn leven dat ik me altijd zal herinneren."

 
Dina Porters

"Wauw, zo'n mooie plek en geweldige mensen. Ik ben zo blij dat ik besloten heb om te gaan en het te ervaren. Er is echt niets anders zoals dit, dat ik ooit heb meegemaakt." 

 
Petra Shrew

De Sparkle of Life 

Transmutatie Facilitators

Milan Somers: Jouw Gids naar Persoonlijke Groei

Met meer dan 20 jaar ervaring in NLP, Hypnose en Quantum Communicatietechnieken, heeft Milan zich gewijd aan het helpen van anderen om hun grenzeloos potentieel te ontdekken en te benutten. Milan's levensmissie komt tot leven in de Sparkle of Life Retraite, waar hij samen met de andere facilitators jouw Transmutatie begeleidt.

Roy Martina: De Meester van Persoonlijke Transmutatie

Roy Martina is een man met een missie. Met meer dan 50 jaar ervaring in het bestuderen van de menselijke geest en spirituele groei, is hij een ware meester in Persoonlijke Transmutatie. Zijn expertise en passie voor heling en groei komen samen in de Sparkle of Life Retraite, waar hij zijn diepgaande kennis en ervaring deelt om jou te helpen je innerlijke sprankeling te ontdekken en te laten stralen.

José van der Most:

De Creatieve Regelaar en Intuïtieve Coördinator

José werkt al eeuwen samen met Roy en is het organisatorische brein achter de schermen. Door haar eigen evolutie van Business Manager naar Intuïtieve Coördinator is zij de brug tussen de ‘normale’  en ‘multi-dimensionale’ gang van zaken. Zij zal zich volledig inzetten om alles te faciliteren wat nodig is zodat iedereen zijn Sparkle aan kan zetten.  

Wat heb je na deze Retraite Getransmuteerd?

.

  • Deze retraite biedt je diepgaand zelfinzicht, spirituele verbinding, transformatie van beperkende patronen, energetische balans en de integratie van je spirituele groei met het dagelijkse leven. 
  • Je leert hoe je een diepere harmonie kunt ontwikkelen tussen je persoonlijke groei en de genezing van de wereld en hoe je jouw innerlijke licht kunt verspreiden. 
  • Jouw Transmutatie Proces is de diepstgaande doorbraak van een ego-gecontroleerde ervaring van liefde naar een echte ervaring van liefde te zijn, zonder angst en volledig in overgave.

Diepstgaande doorbraak naar een echte ervaring van liefde te zijn, zonder angst en volledig in overgave.

 

Wanneer: 12 t/m 18 januari 2025

 

Vroegboek Prijs t/m 3 september: € 999,- (ex btw)

Prijs na 3 september: € 1250,- (ex btw)

Ja, ik wil mijn Hart Transmuteren

"De ceremonies voelden zo heilig. De sessies die we in de natuur hadden, brachten me zo diep in mijn wezen. Het voelde alsof ik opnieuw geboren was."

 
Doortje

"Dit is zo'n speciale ervaring om deel van uit te maken. Ik kan niet wachten om weer te gaan en dit geschenk aan mezelf en mijn ziel te krijgen."

 
Pieter

Veelgestelde Vragen

Ja, ik wil mijn Hart Transmuteren